Siirry pääsisältöön

Henri Heikkinen Enervan käyttöpalvelupäälliköksi

Enervan käyttöpalvelupäällikön tehtävään on nimitetty Henri Heikkinen. Heikkinen aloittaa uudessa tehtävässä 1.4.2022.

Henri Heikkinen on ollut Enervan palveluksessa vuodesta 2019 alkaen ja edennyt hyvin vastuullisiin tehtäviin, toimien nykyisin käyttövastaavana. Aiempaa työkokemusta Heikkisellä on sähköverkkoyhtiöstä, jossa tehtäviin kuului myös käyttökeskustoimintaa, ja insinööritoimistosta sähköverkon suunnitteluun liittyen.

”Henri on osoittanut lujaa sitoutumista Enervan toiminnan rakentamiseen ja menestynyt hyvin vaativissa tehtävissään. Henri on saanut nykyisistä käyttövastaavan tehtävistään hyvän pohjan uudessa tehtävässä menestymiselle. On hienoa, kun saimme talon sisällä tarjottua etenemismahdollisuuden ja hyvän tekijän paikalleen.”, sanoo toimitusjohtaja Petri Pelli.

Enerva hakee koko ajan uusia asiakkuuksia ja uusia lisäpalveluja olemassa oleville asiakkaille. Uudet päällikköpositiot ovat tärkeä osa kasvustrategiaamme.

”Täytetty tehtävä on todella avainpelaajan rooli, kun Enerva jatkaa kehitystyötään ja uusien asiakkaiden hankintaa tässä harvinaislaatuisessa toimialueessa, infraverkkojen käyttöpalvelussa. Olemme löytäneet nichen, jossa voimme luoda asiakkaillemme uutta arvoa paitsi keskittämisen, niin myös erilaistumisen ja joustavuuden kautta. Kaiken lisäksi toiminta vaatii täysin tuoreiden ajatusten ja kovan kokemuksen yhdistämistä. Näistäkin näkökulmista Henri on hyvä valinta tehtävään.”, Pelli lisää.

Palvelun laatu perustuu käytettävyydeltään erinomaisella tasolla pidettäviin tietojärjestelmiin ja osaavaan henkilökuntaan.

”Enerva on avannut pelin tällä toimialalla, jolle on selvää kiinnostusta ja kasvupotentiaalia. On ollut hienoa päästä mukaan käynnistämään tätä toimintaa lähes alusta alkaen ja jatkaa entistä tärkeämmässä roolissa toiminnan kasvun mahdollistamiseksi. Meidän henkilöstöllä on todella kova ja laaja osaaminen, jonka avulla kasvutavoitteet voidaan varmasti saavuttaa”, kertoo Heikkinen.

Enervaa seuranneet ovat voineet huomata, että päälliköiden haku aloitettiin jo loppuvuonna ja toinen samanaikaisesti julkaistu, palvelupäällikön, tehtävä on edelleen täyttämättä. Prosessin pitkittyminen johtuu loppuvuodesta akuutiksi nousseista kahdesta liiketoimintakauppamahdollisuudesta, joiden vuoksi rekrytoinnit laitettiin holdiin. Tammi-helmikuussa liiketoimintakauppamahdollisuuksien osalta todettiin, ettei kummassakaan ollut Enervan kannalta elementtejä kauppojen edistämiseksi ja päällikkörekrytoinnissa voitiin edetä. Palvelupäällikön rekrytointi joudutaan viiveestä johtuen toteuttamaan uusiksi.