Siirry pääsisältöön

Oskari Piispa Enervan palvelupäälliköksi

Enervan palvelupäällikön tehtävään on nimitetty Oskari Piispa. Piispa on aloittanut tehtävässä 1.8.2022.

Oskari Piispa on siirtynyt Enervalle verkostourakoitsijalta, jossa hän on vetänyt sähköverkonrakennustiimiä. Piispalla on laaja osaaminen palveluliiketoiminnasta ja hän on toiminut erilaisissa sähkönjakeluverkon projekteissa niin päätoteuttajalla kuin verkkoyhtiöissäkin.

”Oskari valikoitui, varsin kovin kriteerein ladatussa rekrytointiprosessissa, hakijoiden ja lukuisten suorakontaktoitujen joukosta tähän vastuulliseen avainhenkilörooliin etenkin monipuolisuutensa ja näyttöjensä ansiosta. Olemmekin erittäin tyytyväisiä saadessamme Oskarin mukaan joukkueeseemme.”, kertoo toimitusjohtaja Petri Pelli.

Enerva hakee koko ajan uusia asiakkuuksia ja uusia lisäpalveluja olemassa oleville asiakkaille. Uudet päällikköpositiot ovat tärkeä osa kasvustrategiaamme.

”Oskarin vastuualueeseen kuuluu useita eri asiantuntijapalveluita, kuten rakennuttamis-, kunnossapito- ja sähköverkonsuojauspalvelut. Näitä palveluita tullaan kehittämään ja asiakaskuntaa laajentamaan. Olemme vakuuttuneita, että Oskari on oikea henkilö juuri tähän vastuulliseen ja laaja-alaiseen tehtävään, kun etenemme suunnitelmamme mukaisella kasvupolulla.”, Pelli täydentää.

Enerva tarjoaa laajasti erilaisia sähköverkon asiantuntijapalveluita. Laajemmat kokonaisuudet ja uudet palvelut tekevät Enervasta entistä paremman kumppanin asiakkaillemme.  

”Enervalla on todella mielenkiintoinen kokonaisuus erilaisia asiantuntijapalveluja, joihin on hienoa päästä mukaan. Lähden innoissani kehittämään jo nykyisellään hienosti toimivia palveluja asiakkaillemme ja luomaan uusia kokonaisuuksia. Pääsen sopivassa suhteessa hyödyntämään työssäni aiempaa kokemustani ja kehittymään myös itse. Sähköverkkojen asiantuntijapalvelut ovat tärkeä toimiala, jossa mielenkiintoisia projekteja riittää”, kertoo Piispa.